Campanii sociale

Echipa Raiffeisen castiga CUPA SkyTower pentru al doilea an consecutiv!

08.10.2018

La finalul celei de-a 4-a editii a competitiei anuale de fotbal Cupa SkyTower, medalia de aur si CUPA au revenit, al doilea an consecutiv, echipei Raiffeisen! La ceremonia de premiere care a avut loc joi pe Esplanada SkyTower a mai fost premiata o fosta campioana la Cupa SkyTower 2016, echipa Tinmar Energy care anul acesta a castigat medalia de argint, in timp ce mealia de bronz a fost adjudecata de catre echipa Oracle Sky 777, una dintre cele patru echipe formate de angajatii chiriasului Oracle. Goalgetter-ul anului 2018 este Claudiu Zbircea de la echipa RZB Rezerve care, desi nu a ajuns in finala, a marcat 16 goluri, primind din partea SkyTower un premiu de 500 RON sub forma de vouchere emise de un magazin sportiv. Cauza de CSR castigatoare de anul acesta, Fundatia Inima de Copil, sustinuta de echipa Raiffeisen, a fost premiata cu un premiu de 2.000 RON, in timp ce celelalte doua cauze ale echipelor de pe podium – Mai Mult Verde, sustinuta de Tinmar Energy si Mia’s Children, sustinuta de Oracke Sky 777, au fost premiate cu 500 RON fiecare. Incepand de anul acesta SkyTower a hotarat sa premieze simbolic si cauzele de CSR alese de echipele necastigatoare, o initiativa apreciata de toti participantii la competitie. Astfel, restul de 13 cauze de CSR sustinute de echipele din competitie au primit o donatie de 200 RON fiecare: MagicCamp sustinuta de Istyle, Little People sustinuta de Estee/Sarantis, Hospice Casa Sperantei sustinuta de TSG EuroShell, Concordia sustinuta de First Floor Team, Asociatia ProVita sustinuta de The Expendables, Hope and Homes for Children sustinuta de RZB Rezerve, EcoAssist Association sustinuta de Panalpina,Viitor Plus sustinuta de Tigrii 1&1, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative sustinuta de PFenomenalii, SOS Satele Copiilor sustinuta de Avengers, Merci Charity Boutique sustinuta de High Score Delivery Boys si Seeding Knowledge Foundation sustinuta de catre echipa APS.

Zilele CSR in SkyTower

20.03.2018

Lobby-ul cladirii SkyTower a gazduit si anul acesta, in ziele de 19 si 20 martie, „Zilele CSR in SkyTower”. Evenimentul are ca scop atat informarea angajatilor chiriasilor cu privire la posibilitatea de a dona 2% din impozitul pe veniturile din salarii unei cauze caritabile, cat si facilitarea interactiunii dintre ONG-uri si rezidentii din cladire pentru a da sansa acestora de a cunoaste mai bine cauzele sociale si a pute deveni, in viitor, voluntari. La editia de anul accesta s-au alaturat targului nostru de CSR Mia's Children, Magicamp, ViitorPlus, Concordia, Plantam fapte bune, Help Autism, Greenpeace Romania, World Vision Romania, ATCA si Hospice Casa Sperantei.

Competitia de fotbal Cupa SkyTower a ajuns la cea de-a 3-a editie

11.09.2017

La cea de-a treia editie Cupa SkyTower la fotbal au intrat in competitie 15 echipe din 12 de companii rezidente in cladirea SkyTower. Fiecare echipa a sustinut o cauza de CSR, iar SkyTower a donat bani cauzelor sustinute de echipele castigatoarele. La finalul unor meciuri spectaculoase desfasurate pe parcursul celor 7 etape, finalele s-au jucat intre echipele Tinmar - 1&1 (finala mica) si APS – Raiffeisen (finala mare). Castigatorul competitiei Cupa SkyTower 2017 este Raiffeisen, urmata de APS (medalia de argint) si 1&1 (medalia de bronz) Pentru cauza de CSR sustinuta de catre echipa castigatoare – Asociatia OvidiuRo – SkyTower Building a donat suma de 2.000 RON, iar pentru cauzele sustinute de echipele clasate pe locurile 2 si 3 - Seeding Foundation Knowledge si Asociatia Viitor Plus - SkyTower Building a donat cate 500 RON. Competitia din acest an a avut parte si de o surpriza neasteptata: 2 goal ghetters din 2 echipe diferite au marcat cate 17 goluri fiecare. Lucian Rusu din echipa Tinmar si Catalin Costea din echipa High Score Delivery Boys (Oracle) au fost premiati de catre SkyTower cu vouchere cadou in valoare de cate 500 RON.

Zilele Responsabilitatii Sociale in SkyTower

22.03.2017

In perioada 22-24 martie echipa SkyTower organizeaza un nou targ de CSR dedicat angajatilor chiriasilor nostri: "Zilele Responsabilitatii Sociale in SkyTower"" Va invitam sa cunoasteti oamenii minunati si proiectele celor 15 asociatii şi fundatii care participa la Zilele Responsabilitatii Sociale in SkyTower si care au ca obiectiv sprijinirea educației, protectia familiei, sanatatea copiilor si protectia mediului înconjurator! Completati formularul prin care donati 2% din impozitul pe venit pentru cauza preferata sau alegeti voluntariatul! Asociatiile care ni s-au alaturat in aceasta initiativa sunt: Concordia, MagiCamp, Little People, World Vision, Inima de Copil, Mia’s Children, Touched Romania, SOS Satele Copiilor, Hospice Casa Sperantei, Centrul Parteneriat Pentru Egalitate, Helpautism, Greenpeace, Seeding Knowlegde, ATCA si Mai Mult Verde.

SkyRun 2016

15.01.2016

23.01.2016 Peste 800 de oameni au participat sambata,23 ianuarie 2016, la cea de-a treia editie a SkyRun, o competitive caritabila de tower running organizata de SkyTower. Cu un numar record de alergatori anul acesta, SkyRun a devenit deja o traditie si va continua in fiecare an. Cu aceasta ocazie RPHI a devent, din nou, cel mai mare donator catre cauzele caritabile, rontunjind sumele stranse din donatii pana la suma de 20.000 EUR, suma ce a fost distribuita catre cele 4 cauze ale organizatiilor Hospice, Mia’s Children, World Vision si Mai Mult Verde.