Evenimente in SkyTower

Echipa Raiffeisen castiga CUPA SkyTower pentru al doilea an consecutiv!

08.10.2018

La finalul celei de-a 4-a editii a competitiei anuale de fotbal Cupa SkyTower, medalia de aur si CUPA au revenit, al doilea an consecutiv, echipei Raiffeisen! La ceremonia de premiere care a avut loc joi pe Esplanada SkyTower a mai fost premiata o fosta campioana la Cupa SkyTower 2016, echipa Tinmar Energy care anul acesta a castigat medalia de argint, in timp ce mealia de bronz a fost adjudecata de catre echipa Oracle Sky 777, una dintre cele patru echipe formate de angajatii chiriasului Oracle. Goalgetter-ul anului 2018 este Claudiu Zbircea de la echipa RZB Rezerve care, desi nu a ajuns in finala, a marcat 16 goluri, primind din partea SkyTower un premiu de 500 RON sub forma de vouchere emise de un magazin sportiv. Cauza de CSR castigatoare de anul acesta, Fundatia Inima de Copil, sustinuta de echipa Raiffeisen, a fost premiata cu un premiu de 2.000 RON, in timp ce celelalte doua cauze ale echipelor de pe podium – Mai Mult Verde, sustinuta de Tinmar Energy si Mia’s Children, sustinuta de Oracke Sky 777, au fost premiate cu 500 RON fiecare. Incepand de anul acesta SkyTower a hotarat sa premieze simbolic si cauzele de CSR alese de echipele necastigatoare, o initiativa apreciata de toti participantii la competitie. Astfel, restul de 13 cauze de CSR sustinute de echipele din competitie au primit o donatie de 200 RON fiecare: MagicCamp sustinuta de Istyle, Little People sustinuta de Estee/Sarantis, Hospice Casa Sperantei sustinuta de TSG EuroShell, Concordia sustinuta de First Floor Team, Asociatia ProVita sustinuta de The Expendables, Hope and Homes for Children sustinuta de RZB Rezerve, EcoAssist Association sustinuta de Panalpina,Viitor Plus sustinuta de Tigrii 1&1, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative sustinuta de PFenomenalii, SOS Satele Copiilor sustinuta de Avengers, Merci Charity Boutique sustinuta de High Score Delivery Boys si Seeding Knowledge Foundation sustinuta de catre echipa APS.

Zilele CSR in SkyTower

20.03.2018

Lobby-ul cladirii SkyTower a gazduit si anul acesta, in ziele de 19 si 20 martie, „Zilele CSR in SkyTower”. Evenimentul are ca scop atat informarea angajatilor chiriasilor cu privire la posibilitatea de a dona 2% din impozitul pe veniturile din salarii unei cauze caritabile, cat si facilitarea interactiunii dintre ONG-uri si rezidentii din cladire pentru a da sansa acestora de a cunoaste mai bine cauzele sociale si a pute deveni, in viitor, voluntari. La editia de anul accesta s-au alaturat targului nostru de CSR Mia's Children, Magicamp, ViitorPlus, Concordia, Plantam fapte bune, Help Autism, Greenpeace Romania, World Vision Romania, ATCA si Hospice Casa Sperantei.

Competitia de fotbal Cupa SkyTower a ajuns la cea de-a 3-a editie

11.09.2017

La cea de-a treia editie Cupa SkyTower la fotbal au intrat in competitie 15 echipe din 12 de companii rezidente in cladirea SkyTower. Fiecare echipa a sustinut o cauza de CSR, iar SkyTower a donat bani cauzelor sustinute de echipele castigatoarele. La finalul unor meciuri spectaculoase desfasurate pe parcursul celor 7 etape, finalele s-au jucat intre echipele Tinmar - 1&1 (finala mica) si APS – Raiffeisen (finala mare). Castigatorul competitiei Cupa SkyTower 2017 este Raiffeisen, urmata de APS (medalia de argint) si 1&1 (medalia de bronz) Pentru cauza de CSR sustinuta de catre echipa castigatoare – Asociatia OvidiuRo – SkyTower Building a donat suma de 2.000 RON, iar pentru cauzele sustinute de echipele clasate pe locurile 2 si 3 - Seeding Foundation Knowledge si Asociatia Viitor Plus - SkyTower Building a donat cate 500 RON. Competitia din acest an a avut parte si de o surpriza neasteptata: 2 goal ghetters din 2 echipe diferite au marcat cate 17 goluri fiecare. Lucian Rusu din echipa Tinmar si Catalin Costea din echipa High Score Delivery Boys (Oracle) au fost premiati de catre SkyTower cu vouchere cadou in valoare de cate 500 RON.

Zilele Responsabilitatii Sociale in SkyTower

22.03.2017

In perioada 22-24 martie echipa SkyTower organizeaza un nou targ de CSR dedicat angajatilor chiriasilor nostri: "Zilele Responsabilitatii Sociale in SkyTower"" Va invitam sa cunoasteti oamenii minunati si proiectele celor 15 asociatii şi fundatii care participa la Zilele Responsabilitatii Sociale in SkyTower si care au ca obiectiv sprijinirea educației, protectia familiei, sanatatea copiilor si protectia mediului înconjurator! Completati formularul prin care donati 2% din impozitul pe venit pentru cauza preferata sau alegeti voluntariatul! Asociatiile care ni s-au alaturat in aceasta initiativa sunt: Concordia, MagiCamp, Little People, World Vision, Inima de Copil, Mia’s Children, Touched Romania, SOS Satele Copiilor, Hospice Casa Sperantei, Centrul Parteneriat Pentru Egalitate, Helpautism, Greenpeace, Seeding Knowlegde, ATCA si Mai Mult Verde.

SkyRun 2016

15.01.2016

23.01.2016 Peste 800 de oameni au participat sambata,23 ianuarie 2016, la cea de-a treia editie a SkyRun, o competitive caritabila de tower running organizata de SkyTower. Cu un numar record de alergatori anul acesta, SkyRun a devenit deja o traditie si va continua in fiecare an. Cu aceasta ocazie RPHI a devent, din nou, cel mai mare donator catre cauzele caritabile, rontunjind sumele stranse din donatii pana la suma de 20.000 EUR, suma ce a fost distribuita catre cele 4 cauze ale organizatiilor Hospice, Mia’s Children, World Vision si Mai Mult Verde.

CURS DE AUTOMACHIAJ

16.09.2015

SkyTower Building, in parteneriat cu make-up artist Suzana Visan, au organizat, la etajul 34, un atelier practic de automachiaj. Workshop-ul a fost dedicat exclusiv angajatilor din cladirea Skytower, tema fiind realizarea corecta si rapida a machiajului de zi potrivit pentru o zi la birou. Atelierul s-a focusat pe:

  • Etapele realizarii unui machiaj rapid, impecabil si rezistent
  • Principiile de baza pentru a avea un ten frumos
  • Tipuri de nunante de ten si formele fetei
  • Culori de machiaj si corectii potrivite pentru fiecare forma a fetei
  • Continutul cheie pentru o trusa utila de machiaj

WORKSHOP DE FOTOGRAFIE

02.09.2015

Etajul 34 din SkyTower a gazduit, intre 2 si 3 septembrie 2015, atelierul de fotografie pentru incepatori “Ghid de Conversatie Vizuala”. Atelierul a fost dedicat angajatilor companiilor din cladirea SkyTower care detin un aparat foto si sunt pasionati de arta fotografica. Workshop-ul a fost organizat de catre SkyTower in parteneriat cu F64, avand ca tema bazele fotografiei, predate pas cu pas, atat theoretic, cat si practic, acele principii de baza care pot ajuta un incepator pasionat sa inceapa sa creeze arta si sa renunte la mult prea confortabila setare automata. Workshop-ul s-a focusat pe:

  • ISO, expunere, diafragma siconexiunea dintre cele trei
  • distanta focala si expunerea corecta
  • tipuri de focus
  • subexpunerea si supraexpunerea
  • reguli de compozitie

Acoperisul SkyTower gazduieste un workshop de fotografie la inaltime pentru profesionisti

15.09.2014

Sambata si Duminica trecuta SkyTower a fost co-organizator si gazda a unui workshop de fotografie pentru avansati, organizat in colaborare cu celebrul antreprenor si fotograf roman, IGU (http://www.igu.ro/) Prima parte a workshop-ului, un review teoretic a tehnicilor de fotografie landscape, a fost gazduita de Etajul 34, in timp ce restul atelierului de weekend s-a desfasurat in aer liber, pe acoperisul SkyTower. Acest workshop de fotografie este primul care se desfasoara la o astfel de inaltime, si anume la 137 de metri deasupra pamantului, la etajul 37 al cladirii noastre. Datorita panoramei uimitoare la 360 de grade pe care ofera cladirea noastra, dar si datorita talentului celor 10 profesioniti care au participat la acest workshop unic, rezultatul a fost spectaculos: imagini panoramice uimitoare, de o calitate estetica si tehnica impecabila.