Stiri

RPHI si SkyTower donează 15.000 EUR către HOSPICE

Anul Centenarului României se încheie pentru SkyTower cu un gest susținut de către acționarul nostru, RPHI, care donează suma de 15.000 EUR către Hospice Casa Speranței.

De aproape 3 decenii, Hospice Casa Speranței a oferit îngrijiri paliative gratuite, susținere sociala, psihologica si emoționala pentru 26.000 de copii si adulți cu boli terminale, HOSPICE fiind organizația care a adus conceputul de ingrijire paliativa in Romania unde acesta nu fusese cunoscut pana acum 26 de ani, odata cu deschiderea Hospice.

Pana in prezent, Hospice Casa Speranței a construit 2 spitale de îngrijire paliativa, iar al treilea este deja in construcție si va fi dedicat in exclusivitate îngrijirii copiilor cu boli terminale.

Noi, la SkyTower si RPHI, susținem HOSPICE in inițiativa lor de a oferi îngrijire, confort si alinarea durerii ultimelor clipe de viată ale ființelor care au cea mai mare nevoie de acestea.

www.hospice.ro
www.syktower.ro
www.facebook.com/BucharestSkyTower

Echipa Raiffeisen castiga CUPA SkyTower pentru al doilea an consecutiv!

Echipa Raiffeisen castiga CUPA SkyTower pentru al doilea an consecutiv!
La finalul celei de-a 4-a editii a competitiei anuale de fotbal Cupa SkyTower, medalia de aur si CUPA au revenit, al doilea an consecutiv, echipei Raiffeisen!
La ceremonia de premiere care a avut loc joi pe Esplanada SkyTower a mai fost premiata o fosta campioana la Cupa SkyTower 2016, echipa Tinmar Energy care anul acesta a castigat medalia de argint, in timp ce mealia de bronz a fost adjudecata de catre echipa Oracle Sky 777, una dintre cele patru echipe formate de angajatii chiriasului Oracle.

Goalgetter-ul anului 2018 este Claudiu Zbircea de la echipa RZB Rezerve care, desi nu a ajuns in finala, a marcat 16 goluri, primind din partea SkyTower un premiu de 500 RON sub forma de vouchere emise de un magazin sportiv.
Cauza de CSR castigatoare de anul acesta, Fundatia Inima de Copil, sustinuta de echipa Raiffeisen, a fost premiata cu un premiu de 2.000 RON, in timp ce celelalte doua cauze ale echipelor de pe podium – Mai Mult Verde, sustinuta de Tinmar Energy si Mia’s Children, sustinuta de Oracke Sky 777, au fost premiate cu 500 RON fiecare.
Incepand de anul acesta SkyTower a hotarat sa premieze simbolic si cauzele de CSR alese de echipele necastigatoare, o initiativa apreciata de toti participantii la competitie. Astfel, restul de 13 cauze de CSR sustinute de echipele din competitie au primit o donatie de 200 RON fiecare: MagicCamp sustinuta de Istyle, Little People sustinuta de Estee/Sarantis, Hospice Casa Sperantei sustinuta de TSG EuroShell, Concordia sustinuta de First Floor Team, Asociatia ProVita sustinuta de The Expendables, Hope and Homes for Children sustinuta de RZB Rezerve, EcoAssist Association sustinuta de Panalpina,Viitor Plus sustinuta de Tigrii 1&1, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative sustinuta de PFenomenalii, SOS Satele Copiilor sustinuta de Avengers, Merci Charity Boutique sustinuta de High Score Delivery Boys si Seeding Knowledge Foundation sustinuta de catre echipa APS

ARTFIRST in SkyTower

SkyTower este prima cladire de birouri care va gazdui cel mai nou si inedit proiect de arta din Bucuresti: ARTFIRST.
Pe 1 septembrie, intre orele 13:00 si 20:00, lobby-ul SkyTower va fi gazda unei expozitii de arta care va avea loc in fiecare prima zi a lunii , de fiecare data in alt loc, si va fi condensata in cateva ore. Prima expozitie de acest gen va gazdui lucrarile a 10 tineri artisti romani, iar la finalul evenimentului va avea loc o licitatie muta pe aplicatia mobila creata special pentru acest proiect care poate fi descarcata de pe pagina www.artfirst.ro.

SkyTower a deschis un restaurant la etajul 36

Cel mai nou chirias din cladirea SkyTower Building este NOR – Sky Casual Restaurant, restaurantul care ocupa intreg etajul 36 al cladirii.

Cu un design in culori calde, o atmosfera primitoare si mobilier proiectat special pentru a nu depasi inaltimea de 86 de centimetri astfel incat nicio parte din privelistea panoramica sa nu fie obturata, NOR este unicul restaurantul din tara noastra aflat la o inaltime de peste 130 de metri, oferind astfel clientilor sai o spectaculoasa panorama de 270 de grade asupra intregului oras.

Avand o capacitate de 200 de locuri, NOR - Sky Casual Restaurant ofera clilentilor sai un meniu ce completeaza o experienta unica, la inaltime: 36 de retete reinterpretate din bucataria internationala.

Program NOR:
Marti - Duminica 10:00 - 00:00
Luni: 12:00 - 00:00.

https://www.facebook.com/NorBucharest/
http://www.norbucharest.ro/

Ambasada Republicii Coreea se mută în SkyTower

Ambasada Republicii Coreea se va muta în sediu nou, începând cu luna iulie a anului curent. Aceasta va ocupa întreg etajul 33 al SkyTower, respectiv un spațiu de 1.157,50 mp, care a fost adaptat complet cerințelor ambasadei. Contractul de închiriere a fost semnat pentru o perioadă de 5 ani.

„Am luat această decizie deoarece datorita mutarii în SkyTower vom beneficia de o serie de facilități care garantează un grad ridicat de eficientizare a activității și un nivel sporit de confort pentru personalul ambasadei. Suntem incantati ca noul sediu al Ambasadei va fi la etajul 33 al celei mai moderne cladiri de birouri din capitala si suntem multumiti ca, odata cu relocarea, ramanem tot în zona de nord a orasului”, a declarat Kim Eun-Joong, Ambasadorul Republicii Coreea la București.

Ambasada Republicii Coreea devine cel de-al 23-lea chiriaș al SkyTower, alături de companii din domenii diverse de activitate, de la industria bancară, până la IT&C, arhitectură sau sectorul energetic. Gradul de ocupare a clădirii se ridică astfel la 96%, contractele de închiriere având un termen mediu de 5 ani.

SkyTower Open Doors - editia a II-a

SkyTower – Open Doors
Cea mai înalta cladire din Romania isi redeschide portile


SkyTower Building reia una dintre initiativele sale de success, respectiv evenimentul Open Doors, deschizand portile publicului din 30 iulie pana la 1 august 2015, între orele 11:00 și 21:00. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere un spatiu inedit in Bucuresti si sa admire orasul dintr-o perspectiva unica, de la etajul 34 al celei mai inalte cladiri din tară.

„SkyTower este mai mult decât o cladire de birouri, fiind un spațiu deschis atat pentru companiile care isi desfsoara activitatea aici, cat si pentru comunitate. Aceasta noua editie de porti deschise vine în întampinarea celor care nu au avut ocazia anterior sa admire cladirea si panorama deosebita asupra Capitalei pe care aceasta o ofera,” a declarat Ruxandra Grinzeanu, Director Executiv SkyTower Building.
In cadrul editiei anterioare, planificată initial pentru perioada august-septembrie 2013, dar prelungita ulterior și pe parcursul lunii octombrie, ca urmare a numeroaselor solicitări din partea publicului, aproximativ 10.000 persoane au trecut pragul cladirii SkyTower in cadrul programului Open Doors.

Anul acesta, datorită gradului ridicat de ocupare a clădirii, accesul vizitatorilor va fi permis numai pentru o perioadă limitată de timp, în urma unui proces de pre-înscriere, pentru a nu perturba programul companiilor care își desfăsoară activitatea în clădire. Astfel, cei care doresc să descopere Bucureștiul de la 120 m înălțime (etajul 34) sunt invitați să completeze formularul disponibil la următoarea adresă: https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=11523925

Sky Tower Building este cel mai înalt turn de birouri din România, o clădire premium cu spații clasa A+ și un punct de reper în peisajul urban din Bucureşti. De la construcția sa, aceasta a devenit centrul de referință al zonei de business din nordul Capitalei. Totodată, SkyTower este un spațiu viu, vibrant, în care se desfășoară numeroase evenimente creative și inovatoare, cu impact direct asupra dezvoltării comunității.

Mai multe detalii despre evenimentul Open Doors sunt disponibile pe pagina de Facebook a SkyTower, www.facebook.com/BucharestSkyTower.
.

SkyRun 2014

Ca de-a doua editie SKYRUN, cel mai mare maraton vertical din Romania, organizat de Raiffeisen Property International, care a avut loc sambata, 25 octombrie 2014, a strans din nou, ca si anul trecut, donatii de 20,000 Euro pentru dotarea centrului HOSPICE din Bucuresti. Centrul HOSPICE asigura tratament si ingrijiri medicale paliative pentru sute de pacienti afectati de cancer sau de alte boli terminale sau limitatoare de viata. La maratonul desfasurat in SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania, au participat atleti profesionisti, angajati ai unor companii, precum orice alta persoana care a dorit sa-si depaseasca limitele in acest eveniment de alergat pe scari.
Mai multe fotografii pe: www.facebook.com/BucharestSkyTower

SKYRUN in cea mai inalta cladire din Romania

SKYRUN („cursa spre cer”) în cea mai înaltă clădire din România

650 de alergători au luat parte la SKYRUN pe 7 decembrie 2013. - RPHI a organizat prima ediție a SKYRUN la data de 7 decembrie 2013. 650 de alergători cu vârste cuprinse în 18 și 60 de ani au luat parte la cel mai mare eveniment de alergare într-un bloc-turn din România, care s-a bucurat de un mare succes. Suporterii și persoanele din media au aclamat participanții, care au avut de urcat 680 de scări (cu o diferență de altitudine de 119 m) pornind de la parter pentru a ajunge la linia de sosire de la etajul 34. Cel mai rapid alergător a terminat cursa în 2 minute și 55 de secunde. Organizatorii au fost fericiți că au putut dona 20.000 EUR fundației „HOSPICE Casa Sperantei” pentru finalizarea unui centru de îngrijire paliativă în Buurești, sumă strânsă cu ajutorul evenimentului SKYRUN. – Mai multe fotografii: www.facebook.com/BucharestSkyTower

Ziua portilor deschise la SkyTower

SkyTower București, cea mai înaltă clădire de birouri din România, având 37 de etaje și 137 de metri înălțime, a avut o serie de evenimente de tipul „Uși Deschise”, care au avut loc la etajul 34, în fiecare zi de joi și vineri, întrele orele 17:00 și 21:00 în luna octombrie.
În zilele de vineri, evenimentul „Uși Deschise la SkyTower” a fost dedicat publicului larg, care s-a putut bucura de o priveliște unică de 360° asupra Bucureștiului prin cele 6 telescoape de mare precizie, relaxa jucând Ping-Pong și fotbal sau pur și simplu admirând expozițiile de fotografie sau pictură.

În serile de joi, „Ușile Deschise” au fost dedicate angajaților corporativi. Pentru ei, etajul a fost echipat, de asemenea, cu jocuri Wii Sport Resort, cu jocuri video Play Station și mașini teleghidate.

Vizitatorii au putut surprinde această experiență unică luând cu ei camerele lor foto și creând amintiri fotografice cu panorama Bucureștiului. Tot atât de mulți vizitatori au declarat deja faptul că orașul arată mult mai prietenos și mult mai frumos privit de sus.

La plecare, fiecare vizitator a putut lăsa un mesaj pentru București într-o cutie de mesaje concepută special. La sfârșitul campaniei Ușilor Deschise, toate mesajele au fost lansate deasupra Bucureștiului în baloane colorate. Din momentul lansării seriilor de evenimente, SkyTower a întâmpinat aproximativ 1.500 de vizitatori săptămânal.

Precertificarea LEED

SkyTower a primit precertificarea de nivel "Gold" in concordanta cu sistemul de evaluare LEED Core & Shell

Primii chiriasi

Constructia cladirii SkyTower s-a finalizat: 6 etaje au fost predate primului chirias in decembrie 2012: Raiffeisen Bank Romania

Finalizare structura SkyTower

Proiectul Skytower a ajuns cu constructia la etajul 37! Petrecerea care a sarbatorit finalizarea structurii a avut loc pe 28 iunie 2012.

Etajul 36

SkyTower a ajuns cu structura la etajul 36, devenind deja cea mai inalta cladire din Bucuesti si din Romania.
Raiffeisen Property International GmbH Bulevardul Barbu Văcărescu, Bucureşti