Cea mai înaltă clădire din România

Lumină naturală în toate birourile

Restaurant la ultimul etaj

Vizunea SkyTower

SkyTower nu este doar cea mai înaltă clădire din România. Este un nou concept pentru clădirile de birouri din țară. Este un pionier local în stabilirea unor noi standarde în inovație și design. Este o emblemă a dezvoltării mediului de afaceri din București.

Credem că pentru a construi un simbol național nu este suficient să avem doar curaj. SkyTower a fost clădit pe baza unui set de valori puternice, ce se reflect în arhitectura avangardistă: prestigiu, inovație, flexibilitate și siguranță. Punem accent pe tehnologia de ultimă generație, serviciile soft smart și spațiile premium de lucru.

Obiectivul nostru este să dezvoltăm o comunitate de business puternică, centrată pe colaborare, creativitate, diversitate și experiențe autentice.

SkyTower în cifre

Cu o înălțime de 137 de metri și 37 de etaje, SkyTower oferă atât lumină naturală în toate spațiile de lucru, cât și o vedere panoramică, unică, asupra orașului.

Comunitatea SkyTower numără peste 3.000 de rezidenți într-o suprafață închiriabilă totală de 40.450 metri pătrați, având o distribuție medie de 1157,7 metri pătrați pe etaj.

Ascensoarele ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă, ajungând de la parter la etajul 36 în 30 de secunde. Spațiile de parcare subterane se întind pe 5 etaje ce cuprind 518 locuri de parcare și peste 2.000 de metri pătrați sunt alocați spațiilor de depozitare.

Fundația de beton a clădirii atinge 60 de metri sub pământ și este proiectată să reziste cutremurelor de peste 8 grade pe scara Richter.

Beneficii

Fațadă de sticlă cu control solar pentru maximizarea nivelului de lumina naturală

Tehnologie unică de răcire a aerului

Design flexibil

Ascensoare high speed

Lumină naturală în toate spațiile de lucru

Open source pentru artiști locali

Tur video

Din 2012 SkyTower a reconfigurat o nouă identitate pentru orizontul din București.

Restaurant premium deasupra Bucureștiului

Etajul 36 al clădirii este casa NOR – Sky Casual Restaurant, parte a STADIO Group, unul dintre restaurantele de top ale orașului, ce oferă un meniu rafinat, rețete autentice, o panoramă unică, dar și un design autentic.

Exquisite Cuisine

Designed for Comfort

Unique City Views

News

Locație

Locație

SkyTower este poziționat strategic ca nucleu al centrului business din nordul Bucureștiului, aflat în continua expansiune.

Clădirea este înconjurată de centre comerciale, restaurant și alte spații de interes pentru rezidenți, fiind de asemenea la distanță scurtă de mijloace de transport în comun (multiple stații de autobuz și stația de metrou Aurel Vlaicu).

Adresa: Clădirea SkyTower – Calea Floreasca 246C, acces din B-dul Barbu Vacarescu.