Editia speciala SkyRun2023 inchide programul SKY’S THE LIMIT pe anul 2023!

După 7 ani de pauză, SkyTower organizează o ediție specială a concursului de alergare pe scări intitulată SKYRUN

Competiția publică SkyRun2023 este a treia competiție lansată în cadrul programului„SKY’S THE LIMIT” 2023.

 București, 12 Septembrie 2023 – SkyTower Building anunță lansarea oficială a celei de-a treia competiții publice 2023 cu premii în cadrul programului SKY’S THE LIMIT: cunoscuta competiție sportivă numită SKYRUN se organizează într-o ediție specială, pe 11 noiembrie 2023.

Ediția specială SkyRun2023 este organizată pentru un număr limitat de doar 500 de alergători împărțiți în 4 categorii de vârstă atât pentru concurenți masculini, cât și feminini.
Orice persoană peste 18 ani pasionată de provocările sportive se poate înscrie la una din cele 2 categorii: persoană fizică sau corporate.

Competiția SkyRun2023 înseamnă 35 etaje, 700 trepte și 122 metri urcare.
În acest an, SkyTower donează toate taxele de înregistrare SkyRun2023 pentru cauza Asociației Climb Again, o organizație non-profit care operează centre de alpinism indoor, unde sunt organizare sesiuni de terapie, de cățărare pentru copii și adolescenți cu diferite tipuri de dizabilități.

SkyTower București a organizat anterior trei ediții SkyRun până la etajul 34 al turnului, cea mai recentă în ianuarie 2016, când concursul caritabil de alergare pe scări a adunat aproape 900 de alergători. Timpul record al ultimei ediții a fost de 2 minute și 55 de secunde.

Începând de acum, înregistrările SkyRun2023 sunt deschise pentru toți la https://skyrun.skytower.ro

Suntem extrem de încântați să putem include o ediție specială a SkyRun în programul SKY’S THE LIMIT, cea mai recentă platformă lansată de noi, care include concursuri șcompetiții publice unice cu premii! În ciuda numeroaselor solicitări pe care le-am avut pentru o nouă competiție SkyRun în ultimii 7 ani, nu am reușit să le onorăm până acum din cauza lipsei de spațiu disponibil la etajele superioare. Dar acum că am identificat o scurtă fereastră de oportunitate de a folosi etajul 35 al turnului pentru finish-ul cursei SkyRun, am decis
imediat că trebuie să organizăm un SkyRun RELOADED!

a declarat Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI România – compania care deține și administrează SkyTower.