Maine SKYTOWER da startul la SkyRun2023 cu peste 600 de alergatori

Bucharest, November 10, 2023 – SkyTower Bucharest launched in September a special edition of the well-known SKYRUN, a stair-running competition this time involving 700 steps to climb up to the 35th floor of the tower.

Startul la SkyRun2023 se da sambata pe 11 noiembrie 2023 la ora 11:11 cand peste 600 de participanti vor concura pentru cele 54 de cupe si premii.

Desi initial competitia SkyRun2023 a fost anuntata si porgramata pentru doar 500 de persoane, datorita cererii mari de participare locurile s-au suplimentat cu inca 120, astfel incat sambata aceasta la START se vor prezenta 620 de alergatori.

Cauza sustinuta de SkyTower in aceasta editie speciala SKY’S THE LIMIT a SkyRun se numeste Climb Again. Astfel, la finalul competitiei, toate taxele de înregistrare la SkyRun2023 vor fi donate  Asociației Climb Again, o organizație non-profit care construieste si operează centre de escalada  in cadrul carora sunt organizare sesiuni de terapie prin cățărare pentru copii și adolescenți cu diferite tipuri de dizabilități, in special de vedere si neuromotorii. Beneficiarii asociatiei Climb Again participa anual la olimpiadele Paralimpice, iar pentru sambata au format o echipa care va alerga la SkyRun.

SkyTower București organizeaza SkyRun2023 dupa 7 ani de pauza. In trecut, trei editii SkyRun au fost organizate doar până la etajul 34 al turnului, cea mai recentă în ianuarie 2016, când concursul caritabil a adunat aproape 1000 de alergători.

Timpul record de-a lungul tuturor editiilor SkyRun de pana acum a apartinut lui Florin Munteanu si a fost de 2 minute și 51 de secunde pentru urcarea a 680 de trepte.

Anul acesta, turnul SkyTower a adunat in jurul SkyRun2023 o paleta diversa de parteneri, atat chiriasi ai turnului, cat si retaileri de renume care au oferit fie premiile, fie au contribuit la kiturile fiecarui participant.

Partenerul principal al competitiei SkyRun2023 este NUTRIPLUS, o marca a Farmasi, chiriasul de la etajul 18 al turnului care va oferi produse surpriza tuturor participantilor si mai ales castigatorilor. Ceilalti parteneri de nadejde ai competitiei sunt: Penny, World Class, Acqua Carpatica, Tinmar Energy, Raiffeisen Bank, Workspace Studio, Raiffeisen Leasing, Credit Amanet si EnergyPal.

“Suntem extrem de încântați că am gasit inspiratia si resursele pentru a organiza această ediție specială SkyRun2023 in cadrul SKY’S THE LIMIT, mai ales ca acum stim ca in urmatorii ani nu vom mai putea repeta aceasta competitie. Am avut doar aceasta scurta oportunitate de timp si ne bucura imens faptul ca s-au inscris atat de multi oameni peste limita aprobata initial. I-am acceptat pe toti pentru ca SkyRun2023 este un eveniment unic si irepetabil!”

–  a declarat Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI România – compania care deține și administrează SkyTower.