Sărbătoarea iubirii SkyLove Day a ajuns la a 4 a ediție!

Pe data de 29 Februarie, o zi ce apare in calendar doar o dată la 4 ani, iconicul SkyTower va celebra cea de-a 4-a ediție a evenimentului anual SkyLove Day.

SkyLove Day este o celebrare anuală specială care, în primele trei ediții a fost marcată de eliberarea, cumulat, a peste 5.000 de baloane biodegradabile de la etajul 37 al turnului.

Acum, în cel de al patrulea an consecutiv, ediția SkyLove Day 2024 aduce o schimbare importantă a conceptului evenimentului: pentru prima dată, oricine poate participa la eliberarea celor 1.000 de baloane roșii, deoarece acestea vor fi trimise spre cer de la sol, pe esplanada din fața clădirii, un spațiu accesibil publicului larg.

Sărbătoarea SkyLove Day va avea loc în ultima zi din luna iubirii, și anume joi, 29 Februarie, începând cu ora 13:00.

Conceptul complet al evenimentului include un lobby decorat tematic, un colț tematic pentru fotografii instagramabile, plus vată de zahăr gratis pentru toți participanții la eveniment.

Concurs de fotografie la SkyLove Day!

Evenimentul SkyLove Day 2024 va include și un concurs de fotografie numit „PRIVEȘTE CERUL!„. Cea mai apreciată fotografie realizată în timpul eliberării baloanelor și postată pe rețele de social media folosind toate cele 3 hashtag-uri #SkyLoveDay plus #privestecerul și #lookatthesky va câștiga un voucher pentru o cină în doi la NOR-Sky Casual Restaurant, la etajul 36 al clădirii SkyTower.

Proiectul SkyLove Day continuă promisiunea SkyTower de a se impune ca o sursă de inspirație pentru comunitățile locale.

SkyLove Day este  deja o tradiție, aici la SkyTower. În fiecare an, așteptăm cu nerăbdare să celebrăm iubirea în felul nostru unic, împreună cu chiriașii mai vechi sau cei mai noi, care uneori rămân surprinși că o astfel de tradiție există într-o clădire de birouri. Suntem, de asemenea, încântați de ideea de a muta eliberarea baloanelor de pe acoperiș pe Esplanada din fata turnului, aducând-o astfel mai aproape de oameni, pentru ca tot mai multe persoane sa se poată bucura alături de noi de această declarație de dragoste către lume”

– a declarat Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator RPHI România, proprietarul clădirii SkyTower.