„SKY’S THE LIMIT” format din concursuri creative anuale și competiții sportive cu premii substanțiale

SkyTower lansează programul „SKY’S THE LIMIT” format din concursuri creative anuale și competiții sportive cu premii substanțiale.

Primul concurs din cadrul programului se numește „SKY LED WOW” si este dedicat pasionaților de producție video 2D și 3D, premiul cel mare fiind de 8000 de euro.

București, 19 iulie 2023 – Clădirea SkyTower lansează un nou program public de susținere a domeniilor creative și sportive. Programul se numește „SKY’S THE LIMIT”, iar până la finalul  anului 2023 programul va desfășura 3 competiții.

SKY'S THE LIMIT

Prima competiție din cadrul platformei SKY’S THE LIMIT se lansează astăzi, se intitulează ”SKY LED WOW”, este un concurs de creație video 2D si 3D, iar finaliștii se vor premia în septembrie. Premiile din cadrul concursului sunt între 500 EUR și 8.000 EUR.

A doua competiție din programul SKY’S THE LIMIT este un concurs de fotografie care va fi lansat la final de august, iar în noiembrie va avea loc cea de-a treia competiție pe anul 2023, și va fi un eveniment public sportiv de alergat pe scări.

În cadrul concursului de creație video SKY LED WOW, SkyTower le oferă tinerilor creativi atât oportunitatea de a se afirma și de a câștiga premii substanțiale în bani, cât si promovarea creațiilor premiate în pe LED Wall-ul care reprezintă elementul central al lobby-ului clădirii.

Pasionații de creatie video 2D si 3D se pot înscrie până pe 1 august – ora 13:00 pe adresa skysthelimit@skytower.ro pentru a primi toata documentația aferentă concursului. Fiecare concurent se poate înscrie în concurs cu maxim de 3 creații video 2D si/sau 3D de minim un minut fiecare. Materialele video trebuie predate până pe data de 22 septembrie, ora 13:00.

Concursul video „SKY LED WOW” nu impune o anumită temă, criteriul principal care trebuie luat în considerare este „FACTORUL WOW”. Astfel, videoclipurile eligibile pentru premii trebuie să prezinte un impact vizual puternic pozitiv atunci când sunt redate pe LED Wall-ul din lobby-ul turnului.

Creativitatea și inovația sunt două dintre valorile de bază ale SkyTower. Încă de la lansare turnul Sky Tower a adunat în jurul lui numeroși artiști și antreprenori din zona industriilor creative. De aceea ne-am hotărât să le oferim o noua provocare numita SKY’S THE LIMIT. Abia așteptăm să premiem creativitatea fara limite a romanilor pasionați de productiile 2D și 3D.”
Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI România – compania care deține și administrează SkyTower.