SkyTower și Ambasada Republicii Coreea semnează prelungirea contractului de închiriere pentru o perioadă de șapte ani

București, 14 septembrie 2021 – Ambasada Republicii Coreea în România a semnat  prelungirea cu șapte ani a contractului de închiriere pentru sediul instituției, situat la etajul 33 al clădirii de birouri SkyTower.

Sediul Ambasadei acoperă un întreg etaj al clădirii, cu o suprafață  de 1.157 m2 și priveliște panoramică asupra Bucureștiului.

Extinderea contractului pentru o perioadă de șapte ani demonstrează angajamentul nostru față de un parteneriat pe termen lung, precum și satisfacția clientului nostru și salutăm decizia Ambasadei de a continua împreună. În ciuda unui an dificil, cu presiune asupra activității operaționale, ne bucurăm de rezultate excelente cu mai multe prelungiri de contracte de închiriere semnate sau în curs de negociere. Mai mult, avem noi veniți care se alătură portofoliului nostru de chiriași și vrem să le mulțumim tuturor pentru încredere.

Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România, compania care deține și administrează SkyTower.

Alături de extinderea parteneriatului cu Ambasada Republicii Coreea în România, SkyTower a semnat în ultimele luni și alte prelungiri ale contractelor de închiriere pentru o suprafață totală de 1.160 m2. RPHI România urmărește să crească impactul și să continue să inspire comunitatea SkyTower prin  investiții constante în inovație și proiecte care susțin strategia de creștere a companiei pe piața locală.

În 2021, SkyTower a obținut certificarea LEED Platinum pentru operațiuni și mentenanță și certificarea COVID-Compliant. De asemena, în lista de facilități ale clădirii se numără acum și stațiile gratuite de încărcare pentru mașinile electrice ale chiriașilor. Mai mult, lobby-ul SkyTower este în prezent în curs de modernizare și renovare completă; prin reconvertirea spațiului dintre parter și etajul 1, este amenajat un centru de evenimente cu amfiteatru. Spațiul verde în aer liber este, de asemenea, în curs de reamenajare și va fi reproiectat sub forma unei grădini urbane dedicată comunității.