Tinmar câștigă a cincea ediție a Cupei SkyTower

Câștigătorul ediției aniversare a Cupei SkyTower este TINMAR, echipa care a participat la toate cele cinci competiții organizate de SkyTower.

Câștigător al medaliei de argint în competiția de anul trecut, echipa TINMAR a ales de această dată cauza CSR susținută de Seeding Knowledge Foundation. SkyTower a donat suma de 6.000 lei către fundație.

 

Câștigătorul medaliei de argint al celei de-a cincea ediții este echipa Filip & Company, iar cauza CSR susținută este APAN. Câștigătorul medaliei de bronz este echipa FC Derby, una dintre cele patru echipe ale Oracle prezente în competiția noastră, care a ales să susțină The Little People Association.

 

Competiția din acest an a marcat mai multe recorduri: un număr total de 16 echipe înregistrate în numele chiriașilor noștri și un număr record de 4 femei participante.

 

În cadrul ediției aniversare a SkyTower Cup, toate premiile și donațiile concursului, în valoare totală de 20.250 lei, au fost acordate personal de către oaspetele nostru special, Karl-Maria Pfeffer, CEO al RPHI Austria.