„SKY’S THE LIMIT” concurs public de fotografie cu premii totale de 3.500 de EUR

Concursul public de fotografie „MY VISION OF SKY 2023” (MVS2023) este a doua competiție din programul SKY’S THE LIMIT organizat de SkyTower Building SRL, și este un concurs cu premii distribuite pe 2 categorii:  publicul larg și chiriașii clădirilor SkyTower & ByTower (FCC).

București, 24 august 2023 – Clădirea SkyTower lansează a doua competiție cu premii din cadrul programului SKY’S THE LIMIT, si anume un concurs de fotografie denumit „MY VISION OF SKY 2023”.

În cadrul concursului de fotografie „MY VISION OF SKY 2023”, SkyTower le oferă celor pasionați de fotografie atât oportunitatea de a se afirma, cât și de a câștiga premii substanțiale în bani, între 250 EUR și 1.000 EUR). Competiția „MY VISION OF SKY” este destinată tuturor celor care au o pasiune pentru arta fotografica.

Pasionații de fotografie se pot înscrie până pe 16 octombrie 2023 pe adresa skysthelimit@skytower.ro pentru a primi regulamentul aferent  concursului. Fiecare participant va trimite minimum 2 fotografii in format portret și/sau landscape realizate din orice punct din afara turnului SkyTower, având ca subiect al compoziției clădirea SkyTower.

Numărul maxim de fotografii care poate fi trimis de fiecare participant este de 6 fotografii. In cadrul concursului vor fi acordate șase premii, dintre care trei sunt alocate publicului larg, iar trei sunt alocate chiriașilor din clădirile  SkyTower si ByTower (FCC).

Premiul cel mare pentru fiecare categorie este de 1.000 de EUR, premiul al doilea pentru fiecare categorie este de 500 EUR, iar premiul al treilea per categorie este de 250 EUR.

Clădirea SkyTower a lansat in luna iulie un program public anual de susținere a domeniilor creative și sportive denumit  „SKY’S THE LIMIT”.

Platforma SKY’S THE LIMIT a debutat cu o  competiția de creație video numita ”SKY LED WOW care  acorda premii intre 500 EUR si  8.000 EUR, continua cu concursul MY VISION OF SKY 2023 cu premii totale de 3.500 EUR si va încheia anul cu a o competiție sportiva de alergat pe scări care se va lansa in septembrie.

Încă de la inaugurare, SkyTower a reprezentat o atracție permanentă pentru pasionații de fotografie. Anual, primim sute de cereri legate de sesiuni foto-video cu si despre turnul SkyTower, iar de-a lungul anilor am organizat diverse workshop-uri si concursuri foto pe tema SkyTower. Începând de anul acesta, am pus la punct programul anual SKY’S THE LIMIT format din concursuri cu premii pentru industrii creative precum fotografia.  Astfel, am ajuns sa regândim si sa relansam pentru publicul larg competiția foto MY VISION OF SKY si suntem entuziasmați să putem premia cele mai frumoase și spectaculoase fotografii cu SkyTower Building.”
Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI Româniacompania care deține și administrează SkyTower.